Újabb kampánycélú szalagátvágás és átadás, elő is került a láthatatlan fideszes képviselő és Varga Judit is

Megosztás

Riz Gábor hangját a parlamentben nemigen halljuk, a gombot azonban Orbán Viktor kérésére mindig a kellő pillanatban és módon nyomja a parlamentben, így maradhatott. Most éppen egy kávézó átadásán tűnt fel szalagot átvágni. Az utóbbi fél évben, közvetlenül a választások előtt hirtelen megszaporodtak a fideszes szalagátvágások, de ezt már megszoktuk.

Putnokon, a 26-os főút mentén, a Gömöri Múzeum szomszédságában átadták azt a kávézót, amelyet egy sikeres európai uniós pályázatnak köszönhetően (magyarul, nagyrészt EU-s pénzből!) alakíthattak ki az elmúlt időszakban – írja a Boon.hu. A település legrégibb épülete ezzel a fejlesztéssel új funkciót kapott. Korábban sokáig használaton kívül állt, majd kegyeleti bolt üzemelt benne, most azonban a város szívében várja a vendégeket.

A Múzeum Kávézó átadásán a nemzeti színű szalagot dr. Varga Judit igazságügyi miniszter, Riz Gábor országgyűlési képviselő, valamint Tamás Barnabás polgármester vágta át, ezután a meghívott vendégek elfogyaszthatták a helyszínen az első kávéjukat, süteményüket.

Az eredeti poszt alatt a kommentelők is kinyilvánították véleményüket. Ezekből csemegézünk.

“Talán jobb lett volna azt a ‘pár’ tízmilliót munkahely teremtésre költeni…?”

“Méghogy nem fejlődik Putnok! Tessék! Lassan olyan lesz a belváros mint Chicago…. 😉

“Már csak ez hiányzott, parancsra lesz vendég dögivel, igaz munkahely nincs a városban de legalább van sok bezárt bolt, az is valami.”

“Ez komoly? Putnokon egy kávézó? – Legalább van mit átadni.”

Kapcsolódó cikkek