Ugye mi is érezzük, hogy Iványi Gáborék megalázása a kormány tudatos figyelemterelése a fideszes balhékról?

Megosztás

Éppen akkor, amikor a parlamentben számos kellemetlen téma került szóba, hirtelen a semmiből egy hadseregnyi NAV-os szállja meg “a híresen botrányhős” Iványi Gáborék intézményeit. Feltűnő és átlátszó húzás, de láttunk már hasonlót. Április 3-án esélyünk nyílik változtatni. Ne dőljünk be a figyelemelterelésnek, továbbra is az Orbán- és a Matolcsy-család feltűnő gazdagodása és az élhetetlen Magyarország legyen a fő téma.

Hadházy Ákos független képviselő a Facebookon osztotta meg erről gondolatait.

“Ez lesz a következő hetek forgatókönyve: a kormány minden mocskos eszközt bevet a zajkeltésre és terelésre, hogy minél kevesebb figyelem jusson a lényegre, az iszonyatos korrupcióra, tolvajok mérhetetlen gazdagodására, az elszabaduló inflációra, a tanárok kilátástalan helyzetére, a tragikus halálozási adatokra.
A mai napon a NAV-ot használta fel, hogy egy hetvenéves lelkészt megalázva terelje el a figyelmet ma például Völner Pálról és Matolcsyék iszonyatos gazdagodásáról. Tudták, hogy a parlamentben téma lesz Völner és tudták, hogy a sajtóban téma lesz a Matolcsy-klán vagyona, ezért lépni kellett.

Természetesen minden jóérzésű embernek a legmélyebb szolidaritását kell kifejezni Iványi Gáborék mellett. Jómagam vidéki körutam miatt csak lélekben, de minden erőmmel támogatom a Dankó utcában tüntetőket. Ugyanakkor arra is figyelnünk kell, hogy amellett, hogy a figyelmet fenn kell tartani ezen az aljasságon, továbbra is koncentrálni kell a kormánynak azokra az aljasságaira és a bűneire is, amelyekről a kormány ezzel a húzással el akarja terelni a figyelmet. Nagyon kevés idő van hátra a választásokig, de ha sikerül még néhány százezer honfitársunk szemét felnyitni, vége lehet ennek a rémálomnak.”

Lehet, hogy egy kép erről: 14 ember, álló emberek, ülő emberek, karóra és , szöveg, amely így szól: „TICA TICA 用 ç° Patek Philippe Nautilus 5740/1G-001 ~150 000 000 Ft”

Kapcsolódó cikkek