Kellemetlen: nem jelentkezett időben, így bukta az ötös lottó milliárdos nyereményét

Megosztás

Lejárt a 90 napos határidő, így odaveszett az 1,4 milliárd forintos nyereménye annak az ötöslottó-nyertesnek, aki nem jelentkezett időben a Szerencsejáték Zrt.-nél. Az elmúlt 22 évben nem ez volt az első eset: legutóbb 2020-ban szalasztotta el valaki a 80 millió forintos jokernyereményét – írta meg a Pénzcentrum

A Szerencsejáték Zrt. szabályai szerint 90 napja van rá a nyertesnek, hogy átvegye a jutalmát. A lottótársaság azonban nem ad ki információt a nyertesek kilétéről, a szelvény feladási módjáról és helyéről, ahogy arról sem, hogy jelentkeztek-e már a nyeremény felvétele érdekében.

A vállalat elmondta, hogy a nyerteseknek személyes találkozót kell egyeztetni, hiszen azonosítaniuk kell magukat, hogy kiderüljön, biztosan ők-e a nyertes szelvény tulajdonosai. A Szerencsejáték Zrt. a járványügyi helyzetben is tartja magát a személyes találkozóhoz. 

KIDERÜLT AZ IS, HOGY 1,428 MILLIÁRD FORINT VOLT IDÁIG A LEGMAGASABB ÖSSZEG, AMIT NEM VETTEK FEL, DE VOLT OLYAN IS, HOGY VALAKI 429,2 MILLIÓ FORINTOT HAGYOTT MAGA UTÁN. 

via Index.hu

Kapcsolódó cikkek