Már kora délután összegyűlt a szükséges aláírás az ellenzéki összefogás összes képviselő-jelöltjének

Megosztás

Az Egységben Magyarországért sajtóközleménye szerint országszerte sok helyen sorokban álltak az emberek a pultoknál, hogy aláírásukkal támogassák az ellenzéket alkotó pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltjeit.

Sok helyen már egy-két óra alatt megszerezték a szükséges 500 aláírást, kora délutánra pedig mind a 106 egyéni választókerületben összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiség.

„A változás iránti vágy egyre csak nő a magyarokban. Az országjárásom során is tapasztalom nap, mint nap, hogy egyre többen jönnek el és az emberek egyre jobban bíznak benne, hogy a túlerő és a propagandagépezet ellenére sikerülhet véget vetni a Fidesz tizenkétéves uralmának. Az egyéni jelöltjeink gyors sikere az aláírásgyűjtés során tovább erősíti a reményt”

 – mondta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt.

Bár a törvény szerint 500 érvényes aláírás elegendő a képviselő-jelöltek nyilvántartásba vételéhez, az aláírásgyűjtés országszerte folytatódik – közölték.

„Az emberekkel való találkozás, beszélgetés lehetősége nagy kincs egy kormányzásra készülő politikai erő számára, ezért maradunk az utcákon és továbbra is várjuk az aláírásokat. Előválasztás, népszavazás, kormányváltás. Megyünk tovább!”

 – zárta a közleményt Márki-Zay Péter.

Kapcsolódó cikkek