Mi alapján válassz telefontokot?

Megosztás

Az okostelefon hű társunk a mindennapokban. Nemcsak praktikus, hanem szép és nem utolsósorban drága is. Így nem árt, ha úgy vigyázol rá, mint a szemed fényére. Mi lehetne nagyobb segítségedre ebben, mint egy megfelelő kialakítású telefontok?

Az első napokban, hetekben úgy vigyázunk az új készülékünkre, mint a hímes tojásra. Azt keressük, hol tudhatjuk teljes biztonságban, és napjában többször is alaposan szemügyre vesszük. Biztos, hogy nem karcolódott meg sehol? Idővel persze apad az aggódásunk, és a telefonunk is olyan használati tárgy lesz, mint az összes többi. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen mindegy, megsérül vagy karcos lesz-e. Az okoskészülékeket nemcsak az “intelligenciájuk”, hanem vonzó kinézetük miatt is szeretjük. Így hát érdemes neked is telefontokot választanod szeretett készülékedhez. Milyen típusok közül választhatsz? Mi alapján dönts egyik vagy másik mellett? Olvass tovább és kiderül!

Milyen telefontoktípusok vannak?

Annyiféle telefontok van, mint égen a csillag. Valószínűleg ez a gondolat a te fejedben is átfutott már és valóban, ez nem áll messze az igazságtól. Rengeteg fajta közül lehet válogatni. Anyagban, kialakításban és mintában is nagyon színes a kínálat.

Ami az anyagot illeti, alumíniumból, szilikonból, műanyagból és bőrből is készülnek telefontokok. Vannak hibrid változatok is, a defender tokok esetében például a műanyagot kombinálják a szilikonnal. 

Egy telefontok lehet oldalra és lefelé nyíló is. Ezeket flip telefontokoknak hívjuk. Adott esetben az előlap mágnessel záródik. Ez nagyon praktikus, hiszen elég csak egy könnyed mozdulattal ráhajtani a készülékre. Ott fog maradni.

Van, aki nem szereti, ha minden oldalról elfedi a tok a telefonját. Számukra ott vannak a hátlapot védő tokok. Ezek is szuper megoldást jelentenek. 

Milyen legyen a tok mintája?

A telefontok alapvető funkciója, hogy megvédje a készülékedet a kisebb-nagyobb sérülésektől. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ne lehetne szép. Színben és mintában is elképesztően sok variáció van, így a saját ízlésednek megfelelően tudsz választani. 

Igazi kuriózumnak számít például a mangás kollekció. Te is rajongsz a japán kultúráért, és otthonosan érzed magad az animék izgalmas világában? Akkor a mangás motívumokkal büszkélkedő INFINITY Tokok termékei le fognak nyűgözni. Megnézed őket?

Az oldalon más stílusú telefontokokat is találsz. Az Anti-social, a Bella Ciao, a Marble&Ink és a Matyó Fashion kollekcióba is érdemes belekukkantanod. 

Mire figyelj oda mindenképp telefontok vásárlásakor?

Minél előbb találsz megfelelő tokot, annál jobb, de azért nem hajt a tatár. Gondold át, hogy milyen típusú telefontok számodra a legmegfelelőbb! Elsőre talán eszedbe sem jut a színen vagy a mintán mélázni, de hidd el, az is sokat számít! 

Mindezek után pedig olyan helyről vásárolj, ahol szép és magas minőségű tokokból válogathatsz. Ezek után nem is kérdés, hogy megtalálod-e az igazit, hisz naná, hogy igen!

Kapcsolódó cikkek