“Ez egy igazmondó lap” | A Nyomtass Te is! aktivistáival jártuk a borsodi falvakat

Megosztás

Néhány nappal ezelőtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye falvait jártuk a Nyomtass Te is! aktivistáival, akik a különleges lapot terjesztették megyénkben.

A Nyomtass Te is! egyedülálló újság az országban, az összes lapszám mindenki számára ingyenesen elérhető az internetes oldalukról. Ráadásul aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja vagy lefénymásolja, és szabadon terjesztheti azt – természetesen pénzt a terjesztő sem kérhet az újságért cserébe.

Emellett az újság maga is országszerte szervez újságosztási akciókat. Legutóbb Borsodban gyűltek össze a tenni akarók, akiket ezúttal stábunk is elkisért. Az önkéntesek között volt Jézsó Gábor és Sermer Ádám is, akik Borsod 6-os, illetve 7-es választókörzetben nyerték meg az ellenzéki előválasztást, így ők indulnak a helyi fideszes képviselők ellen megyénk két körzetében. Mindkét képviselőjelölt megszólalt a kameránk előtt is.

“Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 335 település lélekszáma nem éri el a háromezret. A kistelepüléseken az emberek szinte kizárólag a kormányzat által befolyásolt médián keresztül tájékozódnak. A Nyomtass te is! mozgalom célja, hogy az ország legnehezebben elérhető kistelepüléseire is eljuttassa minden héten azokat a valós híreket, amelyeket a kormány igyekszik az emberek elől eltitkolni”

mondták magukról korábban a Nyomtass te is! aktivistái.

Kapcsolódó cikkek