Büntetőfékezett a Porsche sofőrje az M3-ason, ezzel balesetet okozott, a rendőrség keresi

Megosztás

Az M3-as autópálya borsodi szakaszán a Porsche vezetője egy előzés után szándékosan és hirtelen ráfékezett a megelőzött autó előtt, ezzel okozott balesetet, majd természetesen elhajtott a helyszínről. A rendőrök szeretnének elbeszélgetni vele.

Közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást 05050/57/2022. bűnügyi számon a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben.

A rendőrségi eljárás adatai alapján 2022. január 28-án 15 óra 26 perckor az M3-as autópályán, Hejőkürt külterületén egy világos színű Porsche típusú személygépkocsi miután megelőzött egy másik autót, hirtelen befékezett előtte. Az úgynevezett büntetőfékezés miatt a megelőzött autós hirtelen kormánymozdulatra kényszerült, aminek következtében nekiütközött a szalagkorlátnak. Az anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma. (Police.hu)

(A borítókép illusztráció)

Kapcsolódó cikkek