A rendőrség “elfelejtette” megvizsgálni, ki lehet Tóni, Barbara és Ádám, ezért Hadházy feljelentést tett

Megosztás

A független képviselő külön kiemelte feljelentésében, hogy igen nagy lehet a valószínűsége, hogy Rogán Antalról, feleségéről és kabinetfőnökéről lehet szó, akik véletlenül éppen szoros kapcsolatban állnak a letartóztatott, korrupcióval vádolt és korábban lehallgatott Schadl Györggyel. De a rendőrségnek valamiért nem tűnt fel az összefüggés.

Hadházy Ákos független képviselő a részleteket saját Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra.

“Tegnap beadtam a feljelentést a Tóni-gate miatt. A rendőrség ugyanis “elfelejtette” a korrupt végrehajtó lehallgatása alapján megvizsgálni, hogy ki lehetett Tóni, Barbara és Ádám, akikkel Schadl egy 35 éves bizniszről beszélgetett, és ami állítólag minden korábbi ügynél fontosabb.

A feljelentésben emlékeztettem a rendőröket, hogy Rogán minisztert, feleségét és kabinetfőnökét pont így hívják, és hogy Rogán pont a Nemzeti Koncessziós Iroda vezetője, amely tavaly több, 35 éves koncessziót készített elő. Valamit két héten belül mondaniuk kell majd erre. A feljelentést mindenesetre a konkrét ügyben tettem, illetve azért, mert maguktól nem akartak rájönni az összefüggésre. Ez olyan szakmai mulasztás, mintha egy orvos “elfelejtené” megnézni egy lógó karú ember röntgenjét.”

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek, öltöny és , szöveg, amely így szól: „SCHADL TÃNI BARBARA ÁDÁM átutalják a srácnak, és az pedig visszaadja, ,hogy látványos legyen történet. Ezt követően magánjellegű dolgokról beszélgetnek. megjegyzi, miszerint múltkor volt Ádámnál is, a Tóninál is, meg Barbaránál is, Tóni normális volt. Schadl említést tesz valamilyen nagyobb történetrÅl, amirÅl már beszéltek, és, ami körvonalazódik. is beszélt Ádámmal. Ádám annyit mondott Schadlnek, hogy úgy néz ki, harmincÅt év nem megy de, egy tíz, húsz évvel nem érthető kiudvarolják ezt történetet. Ádám azt mondta nek, hogy két- három hét múlva üljenek ,ebbe is", meg a rendezvénybiztosításos történetben is. Schadl szerint másik lenne komolyabb projekt.”
A lehallgatási jegyzőkönyv
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Kapcsolódó cikkek