Gól nélküli döntetlen a rangadón, az élen maradt a DVTK

Megosztás

A téli szünet utáni első NB2-es mérkőzése 0-0-val ért véget a Diósgyőrnek a Vasas ellen, így továbbra is vezeti a tabellát a fővárosi rivális előtt.

A Merkantil Bank Liga 21., idei első fordulójában Angyalföldön játszott a DVTK a Vasas ellen – olvasható a dvtk.eu tudósításában. Az első félidőben sok támadást és három kapufát láthattak a nézők, közte a vendégszektort csordultig megtöltő diósgyőriek. A második félidőben is felváltva támadott a két csapat, de gól nem esett, így maradt a 0-0-s végeredmény.

A DVTK ezzel értékes pontot szerzett a forduló rangadóján, hiszen a Vasas a fő üldöző, így a döntetlen révén továbbra is egy ponttal vezet a borsodi csapat az NB2-ben.

“Igazi rangadót játszottunk, sok küzdelemmel, ahol mindkét csapat szeretett volna nyerni” – értékelt Kondás Elemér. “Az elején megvoltak a lehetőségeink, hogy előnnyel vonuljunk szünetre, viszont ugyanez megvolt a Vasasnak is: nekünk dupla kapufa, nekik keresztléc. A szögletek után mindkét oldalon többször is kavarodás alakult ki, gól viszont nem született.
Az volt a tervünk, hogy magasan védekezünk, és az ellenfél térfelén sok labdát szerzünk. Volt is néhány nagyon jó lehetőség, amit sajnos nem tudtunk gólra váltani, mert pontatlanok voltunk a befejezésnél.”

“Döntetlen szagú mérkőzést játszottunk, az eredmény tükrözi a látottakat. Persze jobban örültem volna, ha egy találatot be tudunk vinni, és győztesen hagyjuk el ezt a gyönyörű szép stadiont. Azonban így sem lehetünk boldogtalanok, de elégedett akkor lettem volna, ha nyerni tudunk. Tudjuk tartani a pozíciónkat, és ez a legfontosabb a ma esti mérkőzés után. Nagyon köszönjük a szurkolóknak a támogatását, nagyon kellettek a mai meccsen is. Köszönjük, hogy ilyen sokan feláldozták a hétfő estéjüket, és idegenbe is elutaztak, hogy segítsenek minket a céljaink elérésében.”

dvtk.eu

Kapcsolódó cikkek