Hétfőn a Vasas ellen rangadózik a DVTK, a tv is közvetíti

Megosztás

Csúcsrangadóval tér vissza téli álmából a labdarúgó-NBII: a második helyezett Vasas az éllovas Diósgyőrt fogadja hétfőn este, az első tavaszi forduló kiemelt mérkőzésén. Az őszi összecsapáson a DVTK örülhetett, hiszen otthon nyerni tudott 2-1-re, most viszont idegenben legalább ekkora harcra van kilátás: a Vasas is tudja, hogy nyernie kell. A két együttes évtizedek óta gyűri egymást, sokszor az NBI-ben találkozott egymással, most az NBII két legjobbjaként feszülhet egymásnak.

A DVTK az utóbbi hetekben sorra játszotta a felkészülési mérkőzéseket, nagyrészt külföldi ellenfelekkel találkozott, de másfél hete legyőzte a Békéscsabát, legutóbb pedig múlt vasárnap a szlovák Kassa alakulatával játszott 2-2-es döntetlent.

Rangadóhoz illő módon a rendőrség is készül a derbire, íme a közleményük:

“Az Vasas FC – DVTK labdarúgó mérkőzés 2022. január 31-én 20:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a 1139 Budapest, Fáy u. 58. szám alatt lévő Illovszky Rudolf Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük, a Fáy utca és Csizma utca kereszteződésénél lévő vendégbejárathoz (VI. számú kapu), illetőleg biztosítjuk a Csizma utca lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 17:00 és 17:30 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük.”

Az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektora 570 férőhelyes, a rendező klub az összes elérhető belépőjegyet a DVTK szurkolóinak rendelkezésére bocsátotta, a helyek pedig mind el is fogytak, megtelt a szektor. Az internetes vásárlás esetén azt kérik a szervezők, hogy a DVTK Stadionnal ellentétben mindenképpen nyomtassák ki a belépőjegyet, és azt vigyék magukkal.

Az összecsapást hétfőn 20:00-kor rendezik és az M4 Sport is élőben közvetíti.

Kapcsolódó cikkek