Elindult a Nerpédia – azoknak, akik szeretnék tudni, hogyan képviselik a döntéshozók az érdekeinket

Megosztás

Mindig is érdekelte, hogyan képviselik az egyes térségek érdekeit a politikusok, akiket ezért választottunk meg és nem azért, hogy a saját maguk, illetve pártjuk gazdagodásáért tevékenykedjenek? Akkor jó helyen jár, a NERPÉDIA oldalán rálelhet saját képviselője eddigi tevékenységére.

Igaz, tartunk tőle, sok meglepetés fogja érni a közpénzekkel kapcsolatban. A részletekről a nerpédia Facebook-oldalán olvashattunk.

“Elindult a Nerpédia! 🥳Jogod van tudni hogyan képviselik térséged érdekeit! Nekünk pedig kötelességünk ezeket az információkat mindenki számára elérhetővé tenni! 🧐💵📊

Csekkold weboldalunkat és kövess minket az online felületeken, ahol szintén elindultak tartalmaink!

weboldal: https://nerpedia.hu/

instagram: https://www.instagram.com/nerpedia2022/?hl=en

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNLWYevM3TEgxube9ItHCIw‼

Szerintünk egyszerű a képlet – írja a Nerpédia weboldala. Itt az idő, hogy világosan kimondjuk: a közvagyon a közös vagyonunk! Mindenkinek joga van tudni, ha egy döntéshozó felelőtlenül bánik vele. Nem akarunk belefolyni a mindennapi sárdobálásba, senkit nem akarunk lejáratni. Ám ha valaki tisztességtelenséget követ el, és ez a tudomásunkra jut, nyilvánosságra hozzuk a Nerpédián. El fogjuk érni, hogy Magyarország átláthatóan és mindenki javára fejlődjön. Keress rá, tudj meg többet a településedről!

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „nerpédia”

Kapcsolódó cikkek