A rendőrök előtt fogyott el a benzinje a jogosítvány nélküli sofőrnek

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Encs Autópálya Alosztály járőrei 2022. január 26-án egy korábbi baleset helyszínét tekintették meg az M30-as autópálya Miskolc-észak csomópontjánál.

Munkájuk során arra figyeltek fel, hogy egy autó közeledik feléjük, majd előttük száz méterre megáll és abból kiszáll a sofőr. A rendőrök a járműhöz mentek, ahol a férfi elmondta, hogy kifogyott az üzemanyag a kocsijából, de már érkezik a segítség. További kérdésre elmondta, hogy az iratai, illetve az autó okmányai nincsenek nála, így a járőrök egyéb módon próbálták meg ellenőrizni az adatokat.

Ekkor a sofőr egy hirtelen mozdulattal átugrott a szalagkorláton és a szántóföldön próbált meg elfutni, de a rendőrök utolérték és elfogták.

A férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járművezetéstől pedig háromszorosan is el van tiltva, így járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben büntetőeljárást.

Related posts