M. Richárd sztrókot kapott, egyik oldalára lebénult, így elmaradnak perének tárgyalásai

Megosztás

Száguldozásával halálos balesetet okozott a fővárosban, ám hetekkel ezelőtt kiderült, valami nincs rendben az egészségével, volt, ahol már a halálhírét keltették. Életben van, de a bal oldalára lebénult és gyógyulása hosszú időt vesz majd igénybe. Addig pedig büntetőperei egy helyben állnak.

Elmarad M. Richárd pere, állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróságon – ezt a Dózsa György úti tragédia egyik okozójának ügyvédje, Dr. Jován László mondta a Borsnak.

M. Richárd decemberben sztrókot kapott a börtönben. A férfi, akit korábban a kecskeméti maffiaperben is elítéltek, karácsonykor lett rosszul, majd a szombathelyi börtönből a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba.

Az ügyvéd a Borsnak most azt mondta, sztrókja miatt M. Richárd bal oldala kezdetben teljesen lebénult, állapota javul, de lassú felépülés előtt áll. A három és fél évnyi fogházbüntetését töltő M. Richárd még mindig a Hajdú-Bihar megyei rabkórházban van. Állapota miatt a férfi jelenleg képtelen megjelenni a bíróságon, ezért egy másik, folyamatban lévő büntetőperében is elmaradnak a tárgyalások. (444.hu)

Index - Belföld - M. Richárd stroke-ot kapott a börtönben
Az ominózus baleseténél sem Trabanttal közlekedett

Kapcsolódó cikkek