Diósgyőrbe szerződött a válogatott támadó

Megosztás

Nagy fogás a DVTK-nál, Eppel Márton Miskolcon folytatja pályafutását.

Aki követi a futballt, annak nemigen kell bemutatni Eppelt, a 2016-2017-es idény gólkirálya, nyolcszoros válogatott játékos tavasszal Diósgyőrben rúgja majd a bőrt és a klub elképzelései szerint tovább is marad, ősztől, reményeik szerint már az NBI-ben erősítheti a DVTK-t – adta hírül a DVTK.eu.

– Motivált vagyok, alig várom, hogy csatlakozzak új társaimhoz, és találkozzak a stábtagokkal! – kezdte a jelenleg betegséggel bajlódó Eppel Márton. – Benczés Miklós kitartóan hívott, és azt mutatta a DVTK, hogy mindenképpen szeretnének a csapatban látni, ami fontos számomra. A felvázolt tervek egy ambiciózus klub képét festették elém, amit alátámaszt a bajnoki tabella első helye is. Egyértelmű cél a feljutás, és most már többes szám első személyében is fogalmazhatok: egyértelmű célunk a feljutás. Jó játékkal és gólokkal szeretnék hozzájárulni a sikerhez. Az egyik első diósgyőri emlékem a régi stadionban szerzett duplám a Honvéd színeiben, az új DVTK Stadionban viszont még nem léptem pályára, bízom benne, minél hamarabb megszerzem az első gólomat immár diósgyőri mezben. Sok örömöt szeretnék a csapattal együtt szerezni a szurkolótábornak! 

– Eppel Márton nem csak tavasszal, hanem terveink szerint már ősszel, az NB I.-ben is hasznos tagja lehet a DVTK-nak.  – nyilatkozta Benczés Miklós. – A nyolcszoros válogatott Eppel Mártont nem kell különösebben bemutatni a szurkolóknak. Arra azért felhívom a figyelmet, hogy egy komplex játékos csatlakozik a DVTK keretéhez, aki a 16-oson belül bárhonnan rendkívül veszélyes a kapura, de az összjátékban is hatékony, valamint a labda megszerzéséért vívott harcban is kihasználja a testi erejét. 
Karrierje folyamatosan felfelé ívelt, szép sikereket ért el a Honvédban és sorra kapta a meghívót a válogatottba is, ám a legutóbbi időben megtört a pályafutása. Lehetőséget biztosítunk neki, hogy újabb lendületet vegyen, cserében azt várjuk, hogy segítse feljutáshoz a DVTK-t. Bízom benne, hogy kölcsönösen előnyös lesz ez a kapcsolat! A szakmai stáb pedig újabb variációs lehetőséget kap, Könyves Norbert és Eppel Márton személyében akár két egykori válogatott támadót is pályára küldhetnek.

Kapcsolódó cikkek