Csöbör Katalint, a borsodi „fideszes papagájt” mutatja be új videójában Juhász Péter

Megosztás

„Csöbör a Parlamentben nem a problémák megoldására tett kísérletet, csak dicsérte a kormány intézkedéseit” – írja az Együtt korábbi elnöke a videó alatt.

Juhász Péter YouTube-sorozatában a választókerületeket és azok képviselőjelöltjeit mutatja be, és most került sorra Borsod-Abaúj-Zoltán 1-es számú körzete és annak fideszes képviselője, Csöbör Katalin. Mint az Együtt korábbi elnökének videója alatti leírásban olvasható, a képviselő „már 2010 óta dolgozhat a körzetért, de az elmúlt 12 évben a régió nemhogy felemelkedett volna, hanem sokkal inkább leszakadt.”

„Csöbör a Parlamentben nem a problémák megoldására tett kísérletet, csak dicsérte a kormány intézkedéseit. 2011-ben leszavazta azt az MSZP-s indítványt, amely többek között a cigányság integrációjáról és a közfoglalkoztatás kibővítéséről szólt, és nemmel voksolt arra is, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. Akkor viszont lelkesen igent nyomott, amikor a trafiktörvényről kellett szavazni. Csöbör férje Mike György, akinek a neve aztán több trafik kapcsán is felmerült”.

A teljes videó az alábbiakban tekinthető meg:

Kapcsolódó cikkek