Távozott a Diósgyőrtől a hosszú ideje mellőzött Asmir Suljic

Megosztás

Közös megegyezéssel szerződést bontott Diósgyőrben Asmir Suljic – áll a borsodi klub honlapján megjelent rövid közleményben.

A bosnyák és magyar állampolgársággal is rendelkező labdarúgó 2021 januárjában lett a DVTK labdarúgója, ez idő alatt 17 élvonalbeli találkozón három alkalommal talált be az ellenfelek kapujába, a Merkantil Bank Ligában 5 alkalommal kapott szerepet, gólt nem szerzett.

Mint arra az amigeleken.hu riportjában rámutatnak: a támadót az NB II-es szezon elején összesen 8 alkalommal nevezte a keretbe Kondás Elemér vezetőedző. 3 mérkőzésen lépett pályára kezdőként, 2 találkozón csereként állt be, míg további 3 összecsapást a kispadról nézte végig.

Viszont ezután valami megváltozhatott Suljic és Kondás viszonyában, mert szeptember végétől a játékos kizárólag az NB III-as csapatban szerepelt. A 8. fordulóban mutatkozott be a harmadosztályban a Békéscsaba elleni összecsapáson, majd ezt követően még nyolcszor lépett pályára a fiatalok között. Az ezt követő meccsek beharangozójában Suljic sérüléséről lehetett olvasni, míg a soron következő, Dorog elleni meccs előtt örömének adott szavakat Kondás Elemér, mert a visszatérő Suljic gólt szerzett a tartalékcsapatban az Újpest II. ellen.

Innentől kezdve azonban a bosnyák partvonalon kívülre került, már a sérültek és egyéb okból kimaradók között már nem is említették Suljic nevét a beharangozókban, így bár az okok nem ismertek, voltaképpen várható volt a most bejelentett szerződésbontás.

via dvtk.eu, amigeleken.hu

Kapcsolódó cikkek