Bedrogozott karácsonykor és testrablónak nézte barátját, akit agyonszurkált egy karddal

Megosztás

Brittany Wilson december 25-én barátjával, Harrison Stephen Fosterrel nem túl karácsonyi módon, metamfetaminnal ünnepelt.

A már nap közben elkezdett drogozásnak csúnya vége lett estére. Amikor a „gyanús viselkedés” miatt kihívott Cape Girardeau-i rendőrök megérkeztek a pár házához, a bejárat előtti gyepen egy véres kard hevert, a pincében pedig ott feküdt a férfi agyonszurkált holtteste. Letartóztatásánál a 32 éves nő nem tanúsított ellenállást,

tettét azzal magyarázta az őt kihallgató rendőröknek, hogy barátjába az elmúlt hónapokban több entitás költözött bele, akik más emberek testrészeinek eltulajdonítására ösztökélték őt. Harrison Stephen Fostert nem megölni akarta, hanem meg akarta szabadítani ezektől a gonosz entitásoktól.

Bár Brittany Wilson hátteréről egyelőre nem sok részlet derült ki, az köztudott, hogy bár az általa használt drogot metamfetaminként azonosították, „meth” néven ma már a tíz évvel ezelőttinél sokkal súlyosabb mentális zavarokat okozó szert terítenek az amerikai piacon, és az új típusú meth által bizonyítottan előidézett skizofrénia is közrejátszhatott abban, hogy a nő testrablókat látott bele barátjába.

A Missouri állambeli kisváros rendőrsége gyilkosság vádjával helyezte előzetesbe Brittany Wilsont, aki kétmillió dolláros óvadék ellenében kerülhet ideglenesen szabadlábra.

Kapcsolódó cikkek