Elképesztő: egy fideszes képviselő arcképével és pártjának logójával ellátott nápolyit osztogatnak romáknak

Megosztás

Való igaz, elvileg nem ő maga osztogatja, hanem “roma vállalkozók”, de mivel a fideszes képviselő, Balla Mihály véletlenül pont az akció fővédnöke, hát rákerült az összes dobozra, természetesen párja emblémájával. Tényleg döbbenetes, hogy milyen dolgokkal találkozhatunk a kormánypárt részéről, ami erősen befolyásolóként hathat a szavazókra.

A részletekről ismét Hadházy Ákos osztotta meg gondolatait a Facebookon.

“Újabb mélységek: a fideszes Balla Mihály képviselő saját arcképével és Fidesz logóval ékesített nápolyit osztogatnak a balassagyarmati romáknak. A képviselő posztja szerint ráadásul az adományt nem is ő adja, hanem “roma vállalkozók”.

Őt csak az akció fővédnökének választották és -biztos, ami biztos- ezt és a Fidesz logót a dobozokon jelölték is. Nincs más szó erre, mint hogy undorító. Ahogyan ez amúgy lenni szokott, a pénz erre valóban a képviselőtől jön: az ő kegyéből lehet ugyanis EU-s projekteket nyerni, aminek a nyereségéből igazán kampányolhatnak kicsit a “vállalkozók” a képviselőnek. A legszegényebbek pedig tapsoljanak, hogy krumpli mellett nápolyi is jár…”

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek, étel és belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, étel és , szöveg, amely így szól: „ÚTRAKÉSZ A NYUGAT-NÃGRÁDI ROMA VÁLLALKOZÓK KARÁCSONYI AJÁNDÉKA Hamarosan kiszállításra kerülnek azok az ajándékcsomagok, amelyeket a térségi roma vállalkozókkal közösen roma családokhoz juttatunk el. A vállalkozók ajótékonysági akció fővédnökévé választottak, így ebbéli minőségemben is szeretném megköszönni mindazoknak az önkénteseknek, akik a csomagolásban és a kiszállításban segítenek”

Kapcsolódó cikkek