Laár András megelégelte a huzavonát, odaadja Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűt

Megosztás

A humorista Facebook-bejegyzésben igyekezett pontot tenni a hetek óta húzódó ügy végére.

Nemrég az eredetileg Galla Miklósnak adott, majd tőle visszavont Karinthy-gyűrűt idén Laár Andrásnak ítélték oda. Mivel egykori alkotótársa továbbra is magának követelte azt, Laár felajánlotta, hogy a teljes társulat tagjai felváltva hordják a gyűrűt, de Galla ezt sem fogadta el. Ezután született meg Laár alábbi posztja:

“Nos, kedves Barátaim, ezennel elegem lett ebből a Karinthy Gyűrű-ügyből! Le szeretném zárni mihamarabb…
Kijelentem, hogy – mivel a L’art pour l’art Társulat nem tart igényt az általam Nekik felajánlott Karinthy Gyűrűre – tiszta szívvel mihamarabb átadnám Galla Miklósnak tárolásra, használatra, feltéve, ha megtartja, és nem adja el, nem olvasztja be, és felém, mint a jogilag “tulajdonos” felé el tud számolni vele…. majd akkor, ha rajtam számon kérnék a Bárkik, de nem fogják számon kérni…
Miklóst nagy nehezen elértem telefonon, és megbeszéltük, hogy dec.24-én a New York kávéházban adom át Neki a Karinthy Gyűrűt, és így remélhetőleg megnyugszik a lelke.
Az ezzel kapcsolatos diskurzust a magam részéről lezártnak tekintem” – írta posztjában, amelynek a végén egy Esterházy-idézetet is megosztott.

Kapcsolódó cikkek