Aknába esett kiscicát mentettek a MIVÍZ munkatársai

Megosztás

Az ázott kiscica mellett a napokban egy eltévedt idős férfinek is segítettek.

Az elmúlt napokban kollégáink a minden napi munkavégzés során több olyan rendkívüli eseménnyel is találkoztak, ami nem szokványos, de megmutatták, hogy az élet ezen területén is helyt tudnak állni – áll a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztályának közleményében.

A legutóbbi ilyen eset december első napjaiban történt, amikor bejelentés érkezett a diszpécsereinkhez, hogy az Andor utca 104. szám előtt egy víznyelőrács alatt egy ázott cica fájdalmasan nyávog, és nem tud kijönni az aknából. A készenlétes kollégák indultak a kiscica segítségére, akik sikeresen megoldották a feladatot és kimentették az apró állatot.

A másik esetben egy eltévedt, lengén öltözött, cipő nélküli idős férfit találtak – a kora reggeli órákban – Szirma egyik buszmegállójában. A bácsi a lakcímére még emlékezett, így beültették az autóba és haza szállították, ahol már a rendőrség is helyszínen volt, mert a lánya már kerestette.

Mindkét esetben Horváth Attila, csatornatisztító gépkocsivezető kollégánk volt a nap „hőse”, akinek a MIVÍZ ezúton is köszöni felelősségteljes és lelkiismeretes munkáját.

(Képünk csak illusztráció!)

Kapcsolódó cikkek