Hihetetlen! Egy férfi műkarprotézissel akarta átverni az oltást adókat, hogy abba szúrják a vakcinát

Megosztás

A munkavállalási engedélye miatt szüksége volt az oltási igazolásra, ugyanakkor semmiképpen nem akarta beadatni magának egyik vakcinát sem, ezért folyamodott erre a csalásra. Majdnem sikerült neki, de végül lebukott a szilikon furcsa színe miatt. Elképesztő történet Olaszországból.

Csalással vádolnak egy olasz férfit, aki úgy próbált meg védettségi igazolványhoz jutni, hogy magával vitt az oltóhelyre egy szilikon karprotézist, hogy abba szúrják bele a koronavírus elleni vakcinát.

A bizarr eset az észak-piemonti régióban, Biella városának oltóközpontjában történt egy héttel azután, hogy Olaszország olyan intézkedéseket jelentett be, amelyek tiltanak bizonyos kulturális és sporttevékenységeket az oltatlanok számára.

Az 50 éves olasz férfi úgy ment be a központba, mint bármelyik más oltásra érkező ember, aláírta a beleegyező nyilatkozatot, aztán feltűrte az ingét. Az oltó nővérnek először nem esett le, hogy a kar kamu, mert a szilikon hasonlított a bőrre, de a színe miatt gyanút fogott, és arra kérte a férfit, hogy vegye le az ingét, aki így lebukott. A férfi könyörgött az ápolónak, hogy hunyjon szemet az ügy felett, de nem így történt.

A férfi egyébként valószínűleg több száz eurót fizetett a szilikon karért. (444.hu)

Related posts