Öt kutya támadta meg Miskolcon a tízéves kislányt egy iskola előtt

Megosztás

Az egyik már több helyen megharapta a diákot, amikor az iskola portása észlelte a gondot és kirohant, sikerült elzavarnia az agresszív ebeket.

Öt kutya támadott meg egy kislányt Miskolcon egy iskola előtt, és csak az iskolai portás lélekjelenlétének köszönhető, hogy a gyermek kisebb sérülésekkel megúszta.

Az eset még kedden reggel történt. A tízéves kislány a Sétány utcán ment iskolába, amikor rárontott öt kutya. Szerencsére ezt az iskola portása észrevette, majd azonnal a gyermek segítségére sietett, neki sikerült elzavarnia az ebeket, amelyek közül az egyik már megharapta a kislányt a kezén és a lábán. 

A portás a gyermeket azonnal bevitte az épületbe és segítséget kért. A kislányt a helyszíni ellátása után kórházba szállították, de szerencsére nincs súlyos, maradandó sérülése.

A megyei rendőr-főkapitányságon megerősítette a támadás tényét. A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse nyomoz az ügyben, amelyben az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a gyermek.

A helyszíni információk szerint nem kóbor kutyákról van szó, hanem az állatok egy közeli területről szabadultak ki, így elképzelhető, hogy felelősségre vonás is lesz az esettel kapcsolatban. (Index.hu)

Related posts