A miskolciak újra megtudhatták, mennyire számíthatnak a Fidesz-kormányra – 0 Ft támogatás

Megosztás

Rengeteg pénz vándorol az önkormányzatokhoz, de csak olyanokhoz, ahol nem ellenzéki a vezetés. Emlékszünk még a “Tisztítsuk meg az országot!” projektre?

A listán sok-sok település neve olvasható sikeresen elnyert támogatással, némelyikük egészen magas összeggel gazdagodott. Miskolc pedig ott árválkodik elutasítva, a kormány által már sokadszor.

Sajnos a kormánypártok kicsinyes bosszúja továbbra sem áll meg, Miskolc rendre csak a befizetéseknél kerül elő, a támogatások osztogatásánál a Fidesz továbbra is pártalapon dönt, márpedig 2019-ben a miskolciak elzavarták az addigi kormánypárti vezetést. Azóta is ennek ihatjuk a levét, Orbánék sokadszor vesznek revansot a városon, amiért merészelt a Fidesz-KDNP ellen szavazni két évvel ezelőtt.

Nyilván erre is meglenne a magyarázat, ahogy az összes többi esetre, hogy miért kell ilyen látványosan kivéreztetni az ellenzéki vezetésű településeket. Budapesthez hasonlóan jövő tavaszig Miskolc se számítson semmi jóra, ahogy ezt az elmúlt 1,5 évben folyamatosan láthatjuk. A jövő évi választásokon azonban a választópolgárok kezében a döntés.

Íme egy kis ízelítő:

Ennyit ér a kormány számára Miskolc jelenleg

Kapcsolódó cikkek