Beteg: fogadott a féltestvérével, hogy melyikük fekszik le hamarabb az apjával – ő nyert

Megosztás

A törvénytelen kapcsolatot nem is titkolták a felek, sőt, még dicsekedtek is vele, aztán házasságkötésig jutott a dolog… amíg a hatóságok közbe nem léptek.

Érthetetlen, milyen beteges vonzalom kötötte össze azt az apa-lánya párost, akik ugyan pontosan tisztában voltak kapcsolatuk bűnös és gyomorforgató mivoltával, erre magasról tettek. Jól mutatja mindezt, hogy nem sokkal azt követően házasodtak össze, hogy a hatóságok elkezdtek nyomozni utánuk.

A nebraskai Travis Fieldgrove nem sokkal azt követően hagyta ott kislánya, Samantha édesanyját, hogy a gyermek világra jött. A férfi egy új nő mellett kezdett új életet. Hosszú évekig nem is volt jelen saját lánya életében – egészen addig, amíg Samantha 17 nem lett. Ekkor ismerték meg egymást, mondhatni, hiszen egyikőjük sem tudott semmit a másikról. Egy darabig kimerült a viszonyuk a tradicionális apa-lánya viszonyban, ám három évvel később valami megváltozott.

Nem csak közeledni kezdtek egymáshoz, de le is feküdtek egymással – sőt, titokban sem tartották mindezt, a Facebookon hirdették, milyen jó párost alkotnak. Aztán egy bejelentés nyomán a rendőrség nyomozni kezdett. Noha a kihallgatások során tagadták, hogy rokoni kapcsolat állna fenn köztük, a DNS-vizsgálat egész mást mutatott – valamint az ismerősök tanúvallomása is arra utalt: pontosan tisztában volt a férfi azzal, hogy a saját lányával fekszik le.

Ráadásul a pár nem sokkal a hivatalos vizsgálat kezdete után össze is házasodott.

FOGADÁST KÖTÖTT

Azt hihetnénk, Travis Fieldgrove hálózta be a lányát, és élte ki rajta beteges szexuális vágyait, az igazság azonban sokkal szövevényesebb. Ugyancsak a vizsgálatok során derült ki, hogy Samantha fogadást kötött a féltestvérével, hogy vajon melyikük tud hamarabb lefeküdni az apjával.

Travis Fieldgrove-ot végül 2020 januárjában két év börtönbüntetésre ítélték, míg Samantha – aki az ítélethozatalkor már 21 éves volt – megúszta kilenc hónap felfüggesztettel. A férfi – miután hamarosan szabadul – nem találkozhat többet a lányával. (Borsonline.hu)

Kapcsolódó cikkek