A hatóságok szerint az édesapán akart bosszút állni a gyermekét Olaszországban meggyilkoló magyar anya, ő azonban mindent tagad

Megosztás

Mindig újabb bizonyítékok és részletek derülnek ki a borzalmas és szövevényes ügyről. Annyi biztos, hogy az asszony már többször is ellentmondásba keveredett saját vallomásaiban.

Az olasz hatóságok szerint egyre több bizonyíték utal arra, hogy az őrizetbe vett 44 éves magyar nő ölhette meg a saját kisfiát – írja az Umbria Journal.

A rendőrség átvizsgálta a Lidl környékén, és a közelben megtalálták a gyanúsított babakocsiját, amiben egyelőre nem beazonosított foltokat és néhány játékot találtak. Nem sokkal később az elhagyatott épületben megtalálták egy gyerek összeszurkált, véres felsőjét, valamint egy véres kést.

Ahogy korábban írtuk, a magyar édesanya pénteken kisfia holttestével sétált be egy olaszországi Lidlbe. Azért ment be a boltba, hogy segítséget kérjen, de mire az orvos megérkezett, a kétéves kisfiú már nem élt. A holttesten több szúrt seb is volt, főleg a mellkasán és a nyaka körül.

A kihallgatás során a nő ellentmondásos verziókat adott elő az eseményekről, ezért akkor még őrizetbe vették, de vasárnap már le is tartóztatták. Az egyik verzió szerint a nő egy elhagyatott kunyhóban hagyta a gyereket, hogy nyugodtan aludjon, de észrevette, hogy a kisfiú elejtette egy játékát, ezért visszasétált érte, de amikor visszament, a gyerek már megsérült. Egy másik változatban azt állította, hogy megtámadták őket.

A BRFK szerint a nő azért ment kisfiával Olaszországba, mert a bíróság az apának ítélte meg a kisfiút, és nem akarta odaadni.

A rendőrség megerősítette, hogy a nő valóban küldött az apának képet a sebesült vagy meggyilkolt gyermekről.

Közben kiderült, hogy a nő egy olasz barátjánál szállt meg, aki a régen ismert, mára azonban bezárt Cavallino Bianco nevű szórakozóhely tulajdonosa volt. A nőt a rendőrök kihallgatták, de újságírók kérdéseire egyelőre nem válaszol.

A hatóságok most szemtanúk és térfigyelő kamerák segítségével próbálják összerakni, merre járhatott a nő, mielőtt bement a Lidlbe. A magyar hatóságok is részt vesznek a nyomozásban. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek