Ismeretlen magánnyomozók igyekeztek minél többet megtudni egy erősen kormánykritikus sajtótermék szerkesztőiről Komáromban

Megosztás

Pegazussal is igyekeztek felfedni a személyüket elrejtő szerkesztők kilétét régóta megszokott nyomozási módszerekkel, valakiknek nagyon szúrják a szemüket Orbán kritikusai. Természetesen semmi bizonyíték arra, hogy a nyomozókat valóban a Fidesz küldte, de …

Az Ezalenyeg.hu cikkét változtatás nélkül közöljük:

“Valaki nagyon szeretne megtudni valamit. Lapunk helyi kiadásának szerkesztőinek kiléte igencsak érdekes lehet számára, ha nyomozókkal próbál utánunk járni.

Komáromban több olyan cikket is írt az EzaLényeg, amelyek szúrhatták egyesek szemét.Írtunk már Czunyiné férjéről, a szabadstrand állapotáról, a szolgáltatóház fideszes játszótérré alakításáról, arról, hogy a polgármester a komáromiak pénzéből reklámozza magát, vagy hogy a járvány közepén is duzzasztotta a Czunyi-házaspár a családi kasszát.

A cikkeink bizonyos embereknek igencsak szemet szúrhattak.

Információink szerint magánnyomozókkal kerestetik azt a személyt vagy azokat a személyeket, akik az EzaLényeg komáromi oldalát szerkesztik.

Helyi forrásunk arról számolt be, hogy több kocsmában sosem látott idegen fogyasztóvendégek jelentek meg, akik próbáltak vegyülni a helyiekkel. Volt, akit meghívtak egy-két italra, majd a politikára terelve a szót, különös érdeklődést mutattak az Ezalényeg szerkesztői iránt. Azt akarták megtudni, puhatolózó stílusban, hogy kik írják a cikkeket lapunkba.

Pegazussal is lehallgattak minket, de ez úgy tűnik, nem elég. Komáromban kevés nekik a Pegazus, hagyományosabb módszerekkel is nyomoznak utánunk. Mi ezen csak mosolygunk, hiszen azon túl, hogy nem finomkodunk a cikkeinkben, ha az igazságtalanságot akarjuk felfedni, nincs félnivalónk. 

Ebből is látszik, hogy a Fidesz nem a lényegi dolgokkal foglalkozik, hanem az “ellenségnek” tartott sajtó megfigyelésén, lehallgatásán, a hatalmának bebetonozásán. Kár, hogy nem inkább Komárom fejlesztése a célja.

Egy ilyen felderítésen a magánnyomozó nem fedi fel a megbízóját, így biztosan nem állíthatjuk, hogy a cikkekben érintettek bérelték fel az irodát, de mi lepődnénk meg a legjobban, ha nem így lenne.

Komáromiak! Ne féljetek, nem sokáig lesz ez így! Hamarosan mindannyian nagy levegőt vehetünk! Hajrá, 2022!”

Kapcsolódó cikkek