„Ez szörnyű volt” – kifakadt a csapatkapitány az Andorra elleni nyögvenyelős győzelem után

Megosztás

A vártnál nehezebben győzte le a magyar válogatott Andorrát szerda este a Puskás Arénában. A 2–1-re végződő mérkőzés utolsó perceiben Marco Rossi együttesének védenie kellett az eredményt, és – az olasz mester szavaival élve – imádkozni azért, hogy ne egyenlítsenek az andorraiak – tudósított az Index.hu.

A mérkőzés utáni interjúkban Marco Rossi és a csapatkapitány, Szalai Ádám is kritikusan fogalmazott a látottakat illetően: “A labdával való játékunk borzalmas, teljesen mást terveztünk el egy ilyen Eb után. Mind az angol meccs és az albán meccs után úgy voltunk, hogy csak a három ponttal maradunk életben, hogy egyáltalán még vb-ről beszéljünk. Ha valaminek kicsit örülhetünk, akkor maximum az a három pont. Nagyon sok munka áll előttünk, igazából tényleg sok pozitívat erről a meccsről nem tudok mondani azon kívül, hogy ezt a három pontot megszereztük, és azt, hogy ezt a nézők végignézték” – értékelt a német élvonalbeli Mainz légiósa az M4 Sport mérkőzés utáni interjújában.

A magyar válogatott jelenleg a csoportja negyedik helyén áll Anglia, Albánia és Lengyelország mögött. Az első hely ér közvetlen kijutást a katari világbajnokságra, míg a második hely pótselejtezőt jelent. Folytatás októberben, Albánia ellen a Puskás Arénában.

via Index.hu, Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek