Lezárták az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalát Mezőkövesdnél egy baleset miatt, reggel újabb csattanás történt

Megosztás

Árokba hajtott egy gépkocsi a 128-as kilométernél vasárnap délután, mentőhelikopter szállította el a sérülteket. Hétfő reggel újabb baleset történt.

Árokba hajtott egy kisteherautó az M3-as autópálya 128-as kilométerénél, Mezőkövesd térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon vasárnap délután; a baleset miatt lezárták az autópályát Nyíregyháza felé – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a vasárnap délután.

Dobi Tamás elmondta:

a járműben két német állampolgár utazott, mindkettőjüket életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A mentés idejére a sztrádaszakaszt lezárták, a két sérültet elszállították, a műszaki mentést követően fokozatosan indulhatott újra a forgalom. (Hirado.hu)

Frissítés: Hétfő reggel újabb csattanás történt a sztrádán.

Baleset történt az M3-as autópályán a 30-as kilométer közelében.

Az útpályákat elválasztó betonelemnek ütközött egy autó az M3-as autópálya 30-as kilométere közelében, a Pest megyei Gödöllő térségében, a főváros felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem.

Azt írták, hogy az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Az Útinform közlése szerint a baleset mögött közel 10 km-es torlódásra kell készülni.

Felhívták a figyelmet, hogy aki teheti Hatvan és Gödöllő között kerüljön a 3-as főúton, de számítsanak rá, hogy Aszód és Máriabesnyő között szintén jelentősen lelassult a közlekedés.

Kapcsolódó cikkek