Simán legyőzte a Diósgyőr a Pécset

Megosztás

Könnyed, háromgólos sikert könyvelhet el a DVTK, a pécsieknek esélyük sem volt. Ezzel végre megtört a nyeretlenségi sorozat.

A labdarúgó NB II 6. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőri VTK 3–0-ra legyőzte a vendég Pécsi MFC-t. Az első félidő közepén Bárdos és Hornyák révén három perc alatt kettőt rámolt be ellenfelének a hazai csapat, majd a második félidőben Horváth Zoltán is betalált, így a DVTK véget vetett hárommeccses nyeretlenségi sorozatának.

DIÓSGYŐRI VTK–PÉCSI MFC 3–0 (20)
Diósgyőr,
 2483 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Becséri Gergely, Aradi József)
DVTK: Póser – Polgár, Szatmári Cs., Szűcs Kornél – Eperjesi (Karan 81.), Zsemlye, Oláh B. (Kocsis D., 87.), Bárdos – Molnár G. (Németh Márió, 63.) – Hornyák (Makrai, 63.), Horváth Z. (Zsolnai, 81.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Pécsi MFC: Helesfay – Sági M. (Grabant, a szünetben), Rácz L., Preklet, Katona L. – Króner, Futó (Hursán, 67.) – Kónya D. (Tihanyi, 72.), Kövesdi, Marques-Airosa (Hegedűs M., a szünetben) – Adamcsek (Bíró B., a szünetben). Vezetőedző: Vass László
Gólszerző: Bárdos (26.), Hornyák (28.), Horváth Z. (57.)
MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér:
 – Nagyon fontos győzelmet arattunk, jó, hogy három gólt szereztünk, sajnálom, hogy többet nem sikerült, pedig voltak lehetőségeink. Jó volt a csapat, jó ritmusban játszottak a fiúk. Persze voltak hibák, amiket ki kell javítani. Jó, hogy jönnek vissza a sérülésből a játékosok, mert így nagyobb a variációs lehetőség. Nagyon örülök annak, hogy három perc alatt két gól szereztünk, és már az első félidőben összejöhetett volna a három. A második játékrész elején az ellenfél nagy erőket mozgósított, de belőttük a harmadikat, és ez eldöntötte a mérkőzést. Utána voltak kontrák, amelyekből nagyobb különbségű győzelmet arathattunk volna. Jó lett volna többel nyerni, hogy javuljon a gólkülönbségünk. Hat meccs után nyolc találatnál járunk, és ha így haladunk, akkor folyamatosan egyre jobb lesz a csapat.

(Nemzetisport.hu)

Kapcsolódó cikkek