Ismét közpénzen utaztattuk luxusrepülőn Orbán Viktort és családját Olaszországba – képek

Megosztás

Ez a laza kis kiruccanás a honvédségi luxusjettel nekünk, adófizetőknek nagyjából kilencmillió forintunkba került. Orbánék tudják, mi a jó, már nem csak a feleséget, hanem két gyermeket is magukkal kell vinni a rendkívül fontos, hivatalos útra.

Az adatok és az Itáliában készült fotók alapján nem nehéz összerakni a mozaikot, megint kicsit megnyaraltattuk a miniszterelnököt és családját. Ugye emlékszünk arra, mekkora balhét csapott ki abból a Fidesz még ellenzékben, hogy Gyurcsány Ferenc első osztályon mert utazni repülővel. Orbánéknál nincs ilyen gond, számukra külön kibérelt luxusjettel oldják meg utazgatásaikat, bár vannak olyan NER-lovagok, akiknek a helikopter tetszik jobban.

A részleteket Hadházy Ákos osztotta meg az interneten.

A miniszterelnök, a felesége, a fia és a lánya minden bizonnyal a honvédséginek nevezett, 607-es számú, Falcon 7X típusú luxus jettel érkezett csütörtök este Rómába. Ezután mentek vacsorázni abba a kisvendéglőbe, ahol egy olvasó lefotózta őket. A repülőút 1 óra 40 perc volt, nyilván majd a hazaút is ennyi lesz. Ennek a sugárhajtású luxus gépnek az óradíja kb 3 millió forint, így az oda/vissza út kb 9 millióba kerül.

A miniszterelnökség szerint Orbán a Katolikus Törvényhozók Konferenciára érkezett. A fia református, a felesége és a lánya katolikus, viszont egészen biztosan egyikük sem törvényhozó… Bizonyos állam-vagy kormányfői protokoll látogatásokon megszokott, hogy a vezető magával viszi a feleségét. Viszont a gyermekeket is vinni, honvédségi luxus jeten: hungarikum.

Lehet, hogy egy kép erről: térkép és , szöveg, amely így szól: „HUAF664 Hex: 477FF7 Share Steiermork Sudtirol Alfold'és Eszak Slovenija Reg. DB flags: Type: Timisoara Bologna Città CittàdiSan Marino BoyeoAиHa Hrvatska 607 Hungary military FA7X Dassault Falcon 7X L3J 4256 Type Desc.: Squawk: BanjakaTuzia Bosn Hercegovina/ 6ocHa xepueroBиHa cp6иja Hlistory UTC day: 2021-08-26 Abruzzo Italia Campobasso Roma previous next Crna CnaG/S Kosova upHa ropa Kosovo Shqiperia veriore Caserta ceBep Shqiperia 6иToлa”
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Frissítés: A hazaérkezés pillanatai.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és álló emberek

Kapcsolódó cikkek