Piacra dobták a HeliHelp alkalmazást, amely vészhelyzetben nyújthat komoly segítséget

Megosztás

Hosszú fejlesztést követően már elérhetővé vált a HeliHelp nevű segítségkérő alkalmazás. Ez egy olyan ingyenes és mindenki számára elérhető telefonos applikáció, amely azért készült, hogy a sürgősségi – legfőképpen a kórházon kívüli – ellátásában legyen segítségre.

A sok szakmai információ mellett (amely a sürgősségi ellátást tanulóknak is komoly segítség lehet) a segítségre szorulóknak, vagy éppen segítséget kérőknek is tartalmaz érdemi információkat. A projektben rengetegen résztvettek. Mint írták:

A szerző és a lektorok fáradozása mind hiábavaló lett volna, ha nem áll a projekt mellé a Magyar Légimentő Nonprofit Kft, valamint két támogató, akik elmondhatatlan nagylelkűségről és önzetlenségről tettek tanúbizonyságot, amikor vállalták, hogy a teljes fejlesztési és indítási költséget átvállalják! Leírhatatlanul hálásak vagyunk a segítségükért, melyet ezúton is nagyon szépen köszönünk Szkorce Zoltánnak a Bázisellátó.hu Kft., valamint Verebes Zsoltnak a DataMagic Pénzügyi Informatikai és Tanácsadó Kft. képviseletében. Hatalmas gratuláció és köszönet jár a programozásért és fejlesztésért az impressive.hu Kft.-nek, akik végtelen türelemmel segítették az app létrejöttét!

Az alkalmazás elérhető iOS és Android alapú okoseszközökre is, keressétek az AppStore-ban vagy a Google Play áruházban:
AppStore
Google Play

Kapcsolódó cikkek