Pontot szerzett a DVTK Siófokon, de a győzelem ezúttal elmaradt

Megosztás

A mérkőzés legelején előnybe került a Diósgyőr és bár hiába lőttünk utána kapufákat is, végül be kellett érni az egy ponttal.

A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában a DVTK Siófokon játszott. Remekül kezdődött a mérkőzés, Bárdos Bence passzát Horváth Zoltán már a 3. percben gólra váltotta. A második félidőben az ellenfél egyenlített, és a hajrában két diósgyőri kapufát is láthatott a több száz fős vendégtábor, de a győztes gól nem született meg az érkező balatoni vihar előtt. A mérkőzés után a videós visszajátszásból kiderült, a lefújás előtti pillanatban Németh Márió teljesen szabályos gólt szerzett, Jurek Gábor lövése pillanatában nem állt lesen, tévesen emelkedett az asszisztens zászlaja – írja a dvtk.eu.

BFC Siófok – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
Siófok, Révész Géza utcai stadion, 1000 néző. Játékvezető: Zám Zsolt (Bede Tamás, Ország Péter).
Siófok: Szmola – Polényi G., Jagodics, Varga B., Kiss B. – Szakály A., Medgyesi M. – György N., Horváth M., Szakály D. – Elek B. Vezetőedző: Domján Attila.
DVTK: Póser – Eperjesi, Polgár, Hegedűs J., Bárdos – Kispál, Molnár G., Oláh B., Németh Má. – Könyves, Horváth Z. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Csere: Kispál helyett Jurek, György N. helyett Cipf és Elek B. helyett Horváth P. mind a 46.,Medgyesi helyett Nikházi és Szakály A. helyett Varjas Z. az 58., Horváth Z. helyett Suljić az 58., Szakály D. helyett Tóth Z. a 84., Molnár G. helyett Hornyák a 86., Könyves helyett Karan a 90.  percben.
Sárga lap: Elek B. a 38., Molnár G. a 81., Polényi G. a 85. percben.
Gólszerző: Horváth Z. (0-1) a 3., Cipf D. a 74. percben.

Kulcspillanatok
3. perc: Németh Márió jobbról élesen lőtte keresztbe a szögletet, a hosszú oldalról Bárdos egyből visszatette a labdát, amit az érkező Horváth Zoltán közelről a hálóba lőtt, 0-1

75. perc: Cipf Dominik lopta jobbról befelé a távolságot, majd a 16-os vonaláról kilőtte a hosszú alsó sarkot, 1-1

Kondás Elemér: – Felhívtam játékosaim figyelmét, hogy ez a meccs nehezebb lesz, mint a Vasas elleni. Igaz, hogy gyorsan vezetést szereztünk, de a sok sérültünk miatt nem tudtam kedvezően cserélni, és bár megvoltak a helyzeteink, azokat azonban nem sikerült értékesíteni. 

Related posts