Pénteken megnyitotta kapuit a mezőcsáti termálfürdő

Megosztás

Az előző hónapban befejeződtek a Mezőcsáti Termálfürdő felújítási és bővítési munkálatai – írta a termalonline.hu. A szükséges szakhatósági engedélyek beszerzése miatt viszont a múlt hónapban még nem lehetett tudni a nyitás pontos időpontját, viszont ahogy azt a Facebook-oldalukon írták: augusztus 13-án, azaz tegnap megnyitották kapuikat a fürdőzők előtt.

Fontos információ, hogy a fürdő nyitvatartása szempontjából a hét első napja továbbra is szünnap. A többi napon 9 órától 19 óráig várják a vendégeket. A kivételt a péntek jelenti, amikor 17 órakor zárnak, de csak azért, hogy 18 órakor újra nyissanak: ezeken a napokon ugyanis 18 óra és 22 óra között éjszakai fürdőzést tartanak.

Mint a termalonline.hu írja: a felújított fürdő belépőárai egész barátságosak, hiszen egy felnőtt napi belépő 1400 forint, nyugdíjasoknak, gyerekeknek, diákoknak 1100 forint, a helyi lakosoknak pedig ugyanez 1100, illetve 900 forintba kerül. A pénteki éjszakai fürdőzésekre a felnőttek 1100 forintos, a nyugdíjasok és gyerekek/diákok 900 forintos áron válthatnak belépőt.

via termalonline.hu, fotó: Termálfürdő-Mezőcsát Facebook

Kapcsolódó cikkek