Vasárnap több programmal és kézműves termékekkel találkozhatunk a Miskolci Termelői Napon

Megosztás

” Egy nap béke és zene” jelmondattal rendezik meg a Miskolci Termelői Napot most vasárnap.

Ismét az Erzsébet tér ad otthont 2021. augusztus 15-én reggel kilenc és délután egy óra között Miskolc kézműves és bio élelmiszer vásárának.

Tartalmas délelőtti programokkal várják az érdeklődőket a rendezvényre,  mely ez évi alcímét az 52 éve ezen a napon kezdődő Woodstock-i Fesztiválról kapta. A híres-hírhedt fesztivált annak idején „Egy vízöntő korszakbeli előadás: 3 nap béke és zene” címmel hirdették 1969. nyarán, melynek hangulatát próbálja felidézni a miskolci program.

Délelőtt 10 órától az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer Egyesülettel jógázhatunk,  majd a reggae zene világába kalauzol a Nahaj Akusztik koncertje.

Ezzel párhuzamosan a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány – MCC FIT Programjának matematika és művészetek foglalkozásai mutatkoznak be, itt Ördöghajtás fantázianéven nemcsak ördöglakatot készíthetnek, de origamizhatnak is az érdeklődők, egyéb meglepetések mellett.

Relaxációs sátor is lesz az Erzsébet téren,  ahol kipihenhetik fáradalmaikat és megoszthatják egymással itt átélt élményeiket a látogatók.

Kapcsolódó cikkek