Nagy balhé volt Siófokon, negyven rendőr kellett az indulatok megfékezéséhez – videó

Megosztás

Nem először kerül főszerepbe a partközeli sétány, többen ismét nem bírtak magukkal.

Hat esetben kellett intézkedniük Siófokon a rendőröknek ezen a hétvégén garázdaság, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt. Egy alkalommal negyven rendőrre volt szükség ahhoz, hogy megfékezzék az indulatokat – közölte a rendőrség.

Pénteken egy dühös férfi rugdalta meg egy gépjármű szélvédőjét egy forgalmas gyorsétterem előtt, amely a jelenlévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett. Szombaton, a belvárosban egy közlekedési affér miatt késsel fenyegetőzött két férfi, ami végül verekedésbe torkollott. A Petőfi sétányon pedig egy férfi és egy nő bántalmazott egy másik párt.

Vasárnap hajnalban ugyancsak a sétányon három garázdaság is történt.

AZ EGYIK HELYSZÍNEN AZ INDULATOKAT KÖZEL NEGYVEN RENDŐR TUDTA CSAK MEGFÉKEZNI, ONNAN HÉT SZEMÉLYT ÁLLÍTOTTAK ELŐ A SIÓFOKI RENDŐRKAPITÁNYSÁGRA.

Ez utóbbiról egy videót is közzétettek a rendőrség honlapján, amelyen az látszik, hogy a rendőrök egyenként szedik ki a tömegből a rendbontókat. A rendőrök mellett egyébként egy-két katona is feltűnik a felvételen:

A nyomozók a hétvégi garázdaságokkal összefüggésben egyelőre tíz személyt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük öt főt vettek bűnügyi őrizetbe.

A rendőrség az évnek ebben az időszakában megerősített létszámmal van jelen az Aranyparton, és az önkormányzattal, társszervekkel, polgárőrséggel szorosan együttműködve hajtja végre feladatait. A bűncselekmények felderítésében, a gyanúsítottak azonosításában és elfogásában kiemelt jelentősége volt a térfigyelő kamerarendszernek – közölte a rendőrség. (Index.hu)

Kapcsolódó cikkek