Robbanás egy hajdúsági házban, az épület összeomlott

Megosztás

Az ott élő férfi azonban szerencsére ki tudott menekülni még a ház összeomlása előtt.

A hajdúböszörményi Besenyő utcában történt robbanás szombat este – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletétől. Az épület, amelyben a detonáció történt, összedőlt.

Az egységek a Besenyő utca 3. szám alatt biztosították a helyszínt, egyelőre nem tudni, mi okozta a robbanást. Az épületet egy ott élő férfi el tudta hagyni – osztotta meg portálunkkal a sajtóügyelet. A férfit megvizsgálták a mentőszolgálat munkatársai.A közösségi médiában a helyiek arról számoltak be, hogy a környéken gázszag terjeng, így nem zárható ki a gázrobbanás.

A helyszínre riasztott tűzoltók nem találtak senki mást

Az esetről 21 óra előtt nem sokkal honlapján adott némileg részletesebb tájékoztatást a katasztrófavédelem. „Robbanás történt egy családi házban Hajdúböszörményben, a Besenyő utcában. Az épület összeomlott. Egy embert, aki a házban tartózkodott, a mentők megvizsgáltak. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták a helyszínt, de nem találtak senkit az épület maradványai között. Az egység egy szomszédos épületnél eltávolítja a sérült cserepeket és törmeléket” – írják. (Haon.hu)

Kapcsolódó cikkek