Ezért tűnt el Bognár György az M4 stúdiójából

Megosztás

Az EB-n már egészen biztosan nem látjuk többet szakértőként az egykori játékost. Az Eriksen-ügy végül túl nagyra nőtt számára.

Bognár György a múlt szombaton szerepelt utoljára az M4 Sport Eb-szakértői között. A futballedző azóta egyetlen mérkőzésen sem volt ott a stúdióban, és

Bognárhoz közel álló forrásoktól úgy tudjuk, hogy saját döntése alapján a hátralévő meccseken sem fog szerepelni.

A futball-Európa-bajnokság szombaton kis híján tragédiába torkollt, a dán-finn meccsen a pályán kellett újraéleszteni Christian Eriksent az első félidő végén. A sokkban lévő csapatok ezután levonultak, és kérdésessé vált, hogy ezután folytatni tudják-e egyáltalán a meccset.

Mindeközben az M4 Sport stúdiójában szakértőként ott ülő Bognár György az események súlyát nem átérezve arról beszélt, hogy ha Eriksen magánál van, nem is kérdés, hogy a lehető leghamarabb folytatni kell a mérkőzést, felesleges bármit is átgondolni.

„Egy ilyen döntést meg lehet hozni 5-10 perc alatt is, megkérdezem a csapatokat, mindenki rendben van-e, és kész” – mondta Bognár, majd később arról beszélt, hogy számára már nem Eriksen állapota aggasztó, hanem az, hogy hogyan lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek.

Bognárt a stúdióban sem sikerült igazán ellenpontozni, bár a másik szakértőként behívott Petry Zsolt azért igyekezett arról beszélni, hogy nem ismernek minden körülményt, így nem szabad türelmetlennek lenniük. A műsorvezető Berkesi Judit azonban nem igazán reagálta le Bognár kirohanását. További részletek a Telex.hu cikkében.

Kapcsolódó cikkek