Orbán szerint a járvány és a válság mellett Gyurcsány jelenti a legnagyobb veszélyt Magyarországra

Megosztás

A Magyar Nemzet beszámolója szerint nem fogta vissza magát a miniszterelnök a Fidesz–KDNP-frakció kihelyezett ülésén Debrecenben – írta meg a HVG.hu.

A lap beszámolója szerint Orbán szerdai beszédében „nyomatékosan kijelentette”: a járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot az, ha Gyurcsány újra a hatalom közelébe kerül.

Jelenleg a fent felsorolt három veszély fenyegeti a kormányfő szerint az országot, vagyis a koronavírus-járvány, a bevándorlás és Gyurcsány Ferenc személye. A mesebeli hármas számhoz tartotta magát a kormányfő az elmúlt év kiértékelésekor is. Válságból is három volt szerinte: egyszerre volt egészségügyi, gazdasági és szociális válság.

Gyurcsány Ferenc neve a közeledő választási kampány apropóján került elő. A kampányról Orbán a lap szerint azt mondta, elég csak „igazat” mondania a kormánypártiaknak. Az pedig ez volna: “Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!”

További részletek a HVG.hu-n.

Kapcsolódó cikkek