Kilógatta a 3 éves síró kislányt az anya az erkélyről: lezuhant és szörnyethalt | 18+

Megosztás

Gyilkosság gyanúja miatt vették őrizetbe azt az anyát Oroszországban, aki kilógatta gyermekét az erkélyről, miután az nem akarta abbahagyni a sírást. 

 A gyermek hiába könyörgött az életéért édesanyjának, a nő meg sem hallotta. Majd elszakadt a ruhája és a kislány a hatodik emeletről a mélybe zuhant. Az esetről videó is készült, melyen hallani, ahogy a 3 éves Anastasia anyukákát kérleli, hogy engedje el: „Mama, félek”, majd „félek, félek, félek… .. félek…”, de hiába.

A kislány végül leesett és a betonba csapódva azonnal szörnyethalt – írja a Daily Mail.

Az esés után az anya lement lifttel a kislányért és a videón látszik, ahogy rázogatja, próbálja életre kelteni, de akkor már késő volt. Ezután a holttestet visszavitte a hatodik emeleti lakásba, mintha mi sem történt volna. 

Az eset azután történt, hogy az édesanya, Ruzankina egy buliban volt és ittas volt. Azzal védekezett, hogy a gyerek magától mászott fel az erkélyre, pedig ő szólt neki, hogy lezuhanhat. Az édesanyát őrizetbe vette a rendőrség tehetetlen állapotban lévő kiskorú meggyilkolásának gyanújával. Akár 21 év börtönbüntetést is kaphat. 

Kapcsolódó cikkek