Egy játékos összeesett a pályán a foci-Eb-n, de a köztévé szakértőjét csak az érdekelte, mikor folytatódik a meccs

Megosztás

Döbbenetes párbeszéd játszódott le az M4 Sport stúdiójában azok után, hogy a labdarúgó-Eb dán-finn csoportmérkőzésén összeesett Christian Eriksen, majd a pályán negyed órán át többféle újraélesztést alkalmazva, a meccset megszakítva levitték a pályáról – írta meg a HVG.hu.

Az M4 stúdiójában Berkesi Judit műsorvezető és Petry Zsolt mellett ott ült Bognár György, aki egészen elképesztő kijelentéseket tett. Pár perccel a sokkoló események után már azt szajkózta, hogy a meccset kell játszani, de fél órával Erikssen összeesése után, a stabil állapotáról szóló első híreket követően konkrétan háborogni kezdett azon, hogy miért vacakolnak ennyit, az ember él, játsszanak, akit pedig ez megvisel, azt cseréljék le.

Ilyen szintű, percekig tartó részvétlen hőbörgésre a műsorvezető nem is igazán tudott reagálni, legfeljebb tompítani igyekezett azt, immár a Bognár által felvett hangnem szalonképtelenségét is érzékelő Petry Zsolttal együtt.

“Engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek” – magyarázta Bognár még akkor is, amikor háromnegyed nyolckor még nem közölték, lejátsszák-e a meccset.

A mérkőzést végül bő másfél óra szünet után lejátszották, a finnek 1-0-ra nyertek. Eriksen állapota a legfrissebb hírek szerint továbbra is stabil.

via HVG.hu

Kapcsolódó cikkek