Ijesztő: Bombaként robbant be egy autó egy ház udvarára – videó

Megosztás

A felvételből nem derül ki, mit hibázhatott el a sofőr hölgy, de valamit nagyon rosszul csinált, mert a kerítést letarolva, hatalmas sebességgel csapódott be a ház udvarára.

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy bombaként robban be egy autós egy ház kertjébe.

Az autót vezető hölgy igencsak nagy sebességgel mehetett a becsapódás előtt, ugyanis papírmaséként zúzta le előbb a ház kerítését, majd a méretes medencét letarolva egy trambulinon állt meg. Azt hiszem erre mondják, az anyagi kár jelentős. Az eset már önmagában elég szürreális, de a videó még csak ezután kezd igazán furcsa lenni.

Az autót vezető nő ugyanis sértetlenül pattan ki az autóból, majd csípőre tett kézzel próbálja felmérni a helyzet súlyosságát. Kicsit, mintha azon tanakodna, ki a fene rakta oda azt a medencét….

Ezután eszébe jut, hogy valami hiányzik.

Bizony az ütközéskor leesett a paróka a fejéről, így azt gyorsan vissza is rakja, hogy teljes pompában adhasson magyarázatot a kiérkező rendőröknek.

Egy biztos, csak a csodának köszönhető, hogy sem a medencében sem pedig a trambulinon nem voltak gyerekek, mert ez az eset biztosan tragédiával végződhetett volna. (Bpiautosok.hu)

Kapcsolódó cikkek