Az Ellipsum nyitása komoly fellendülést hozhat a miskolci szállásadóknak is, már most látszik a pozitív változás

Megosztás

Amint az új fürdő nyitási időpontja ismertté vált, megháromszorozódott az érdeklődők száma.

Valamennyi helyi szállásadót meghívták, három turnusban mintegy félszázan jöttek el megcsodálni a hamarosan nyitó Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt Miskolctapolcán. A 13 milliárd forintból felhúzott, öt nagyobb épületből álló komplexum átadása a nagyközönség számára a helyi szállások vezetőinek, tulajdonosainak véleménye szerint óriási fellendülést fog hozni a borsodi megyeszékhely turisztikai életében.

– Rengetegen érdeklődtek nálunk is arról, hogy mikor nyit ki az élményfürdő – osztotta meg tapasztalatait lapunkkal Bihari Donát, a Bástya Konferencia és Wellness Hotel tulajdonosa. – Az a meglátásunk, hogy az Ellipsum régiókon, sőt országokon átívelő attrakcióként fogja idevonzani a fürdőzőket és pihenni vágyó turistákat.

„Mindenki a nyitást várja, minimum megtriplázódott az érdeklődők, az ajánlatkérések, és a szobafoglalások száma” amióta bejelentették: június 12-én szélesre tárja kapuit a látogatók előtt az Ellipsum.

A bejárás alatti kötetlen beszélgetések során elhangzott a szállásadók részéről, hogy a fürdőkomplexum weblapjának fejlesztésénél érdemes a szlovák és lengyel vendégekre is gondolni, hiszen ezekből az országokból rengetegen érkeznek Miskolctapolcára. A belépők árait illetően megoszlottak a vélemények, volt, aki sokallta, más teljesen reálisnak tartotta azokat.

Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője azonban felhívta a figyelmet, a miskolci lakcímkártyával rendelkező vendégek 30 százalékos kedvezményt kapnak az időkorlát nélküli jegyekre júniusban, júliustól pedig a 30 százalékos kedvezmény minden Miskolc kártya tulajdonos számára biztosított lesz. További részletek a Minap.hu cikkében olvashatók.

Kapcsolódó cikkek