Óriási csattanás: Ismét forgalommal szemben hajtott egy idős sofőr, nagyon csúnya baleset lett a vége

Megosztás

Menetiránnyal szembe hajtott fel a gyorsforgalmi autóútra a nyolcvan feletti sofőr, perceken át haladt így nagy sebességgel, amikor szemből ketten is érkeztek és már nem lehetett elkerülni a hatalmas csattanást.

Az idős sofőr a belső sávban haladt Volkswagenjével, a menetiránnyal szembe. Egy szabályosan közlekedő Nissan érintőlegesen ütközött vele, majd a külső sávban haladó DAF nyergesvontatónak csapódott.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös számú autóút 65. kilométerszelvényében, Nagylózs térségében, 2021. június 3-án 14 óra 50 perckor.

A VW szalagkorlátnak ütközött

Egy 80 éves soproni férfi Volkswagenjével – a jelzőtábla utasításának ellenére – forgalommal szemben hajtott fel az M85-ös autóútra Nagycenknél.

Az idős sofőr Győr irányába közlekedve érintőlegesen nekiütközött egy szabályosan, a belső forgalmi sávban érkező Nissannak, amitől az a külső sávban haladó DAF kamionnak csapódott.

A baleset során három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy:

  • Amennyiben észreveszi, hogy autóúton, autópályán forgalommal szemben halad, semmiképp se tolasson vissza a felhajtóra, önállóan ne forduljon meg az úton!
  • Kapcsolja be a vészvillogót, lehetőség szerint húzódjon le a leállósáv szélére, vagy forgalmi sávon kívülre, és álljon meg. Vegye fel a láthatósági mellényt, szálljon ki az autóból, és a korlát mögött várakozva hívja fel a 112-es segélyhívó számot!

(112press.hu)

Kapcsolódó cikkek