Váratlanul elhunyt a menyasszony egy esküvőn, a vőlegény pedig elvette helyette annak húgát

Megosztás

Mint egy rossz dél-amerikai filmben, ilyen esett meg Indiában.

Hirtelen elhunyt menyasszonya testvérét vette feleségül Indiában egy férfi a még aznap tartott menyegzőn, írta meg az MTI.

A vőlegény eredeti menyasszonya, Szurabhi az esküvő napján összeesett, és meghalt. A helyszínre riasztott orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

„A két család összeült, és valaki azt javasolta, hogy a húgom, Nisa menjen hozzá a vőlegényhez. A családok megvitatták az ügyet, és beleegyeztek” – ismertette Szaurab, a menyasszony bátyja a történteket.

Adzsab Szingh, az elhunyt nagybátyja szerint Szurabhi holtteste az esküvő ideje alatt a szomszédos szobában feküdt. „Sosem voltak még ilyen vegyes érzelmeink. A halála feletti gyászt és az esküvő örömét még fel kell dolgoznunk” – tette hozzá. A vőlegény családjának távozását követően megtartották halott testvérük gyászszertartását.

Indiában továbbra is a családok által megrendezett házasságok vannak túlsúlyban, míg a szerelemből köttetett frigyek ritkának számítanak. Ezzel az egy kaszthoz és társadalmi réteghez tartozó családok megőrzik társadalmi pozíciójukat. (Telex.hu)

Related posts