Miskolcos játékot próbálhatunk ki a Szent István téri kivetítőn

Megosztás

A különleges városi kalandjáték május 31-én startol és június 14-ig, két héten keresztül bárki által tesztelhető lesz a Szent István téri Led-falon. A városvezetés arra kéri a játékos kedvű lakosokat, próbálják ki a Miskolc Run-t ebben a kéthetes tesztidőszakban. Ehhez nem kell mást tenni, mint e-mail címünk megadásával regisztrálni magunkat a run.miskolc.hu felületén és elfogadni az adatvédelmi és felhasználói tájékoztatót.

A Miskolc Run-nal a Szent István téri Virágóránál található LED-falon lehet játszani hétfőtől vasárnapig 14 és 15 óra között.

Miután telefonunk vagy egyéb digitális eszközünk segítségével csatlakoztunk a LED-fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), semmi más teendőnk nincs, mint bejelentkezni a játékba, választani egy nekünk tetsző karaktert és indulhat is a városi hajsza az érmék gyűjtésére.

A Miskolc Run egyébként egy Temple Run klón, ez a játéktípus sokáig hódított a mobiltelefonos és táblagépes platformokon.

A játékkal kapcsolatos észrevételeket, problémákat a tesztidőszak alatt a [email protected] e-mail címre várják. A június 15. utáni időszakot követően az Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy a játék mely napokon és milyen időtartamban lesz elérhető.

Kapcsolódó cikkek