Mészáros Lőrinc szurkol azért, hogy a DVTK visszajusson az NBI-be

Megosztás

2021 Magyarországán Mészáros Lőrincet többek között már egy NBI-es futballklub tulajdonosaként is lehet interjúztatni, ezt tette a Nemzeti Sport, amely elsősorban a Puskás Akadémiáról faggatta. Mészáros azzal nyitott, hogy most még nagyobb volt a saját nevelésű játékosok szerepe (!) a Felcsútban, majd jól megdicsérte a szerinte egy osztállyal mindenki felett járó Ferencvárost, de szóba került a Diósgyőr is.

– A diósgyőri szerepvállalását is mítoszok lengik körül, és bár a tavasz sokkal sikeresebb volt az ősznél Miskolcon, végül kiesett a horvát edzővel és légiósokkal megerősített csapat. Mi a szerepe a DVTK-nál, és nem vetődik-e fel itt is az összeférhetetlenség?

A futballklub kivételével a többi szakosztályt működteti az egyik cégem, és több üzleti érdekeltségem is van a térségben, ami nagyon fontos a Mészáros-csoportnak. Felelősséggel tartozunk az ott élő emberek életkörülményeinek javításáért, a helyi sport támogatásával is. És szurkolok a futballcsapatnak is, hogy mielőbb jusson vissza az élvonalba, már csak azért is, mert övé az egyik legnagyobb szurkolótábor. Leisztinger Tamás nagyon sokat tett a klubért, a térség sportjáért az elmúlt években, most rajtunk a sor, a futballklub is jó kezekben van

Kapcsolódó cikkek