Elképesztő pofátlanság a kazincbarcikai zebránál – videó

Megosztás

Nemcsak szabálytalan, de kifejezetten életveszélyes manővert rögzített a kamera, nem is egyet.

A bpiautosok.hu osztotta meg a következő videót, ami egészen félelmetes, tudatos szabálytalanság. A babakocsis hölgy és a zebra mintha ott se lenne.

Ritkán látunk olyan szintű pofátlanságot, amit olvasónk fedélzeti kamerája kapott lencsevégre Kazincbarcikán, még kedden.

” Az alábbi felvételt 2021.05.25-én 16:01-kor rögzítettem Kazincbarcikán, a Mikszáth Kálmán úton. A jelenet különösen balesetveszélyes volt, azon kívül nagyon aljas is. Látszik, hogy mikor közelítek a zebrához, balról egy Skoda típusú autó vár kihajtásra, balra.

Én megálltam a zebránál, mert egy anyuka várt átkelésre babakocsival. A Skoda pedig a parkolóból kikanyarodva, engem kikerülve, áthajt a zebrán, nem sokkal a babakocsi előtt. Mivel ismerem a helyet, tudom, hogy az ő szemszögéből egyértelműen látszott, hogy a zebra miatt álltam meg, és onnan a gyalogos is látszódhatott. ” – fűzte a szomorú jelenethez olvasónk.

—————————-

A videó második részében pedig egy teljesen értelmetlen manőverré vált szituációt rögzített egy másik olvasónk kamerája, az M0-son, még februárban. Hozzátette: “Az M0 összes sávját kihasználta, de nem sokat ért el vele. ” Biztos nagyon megérte neki a közlekedésbiztonságot veszélyeztetni ezért a hatalmas előnyért…

Kapcsolódó cikkek