Kitette a hat kiskutyát az út szélére egy dobozban, amire rá volt írva a pontos lakcíme, gratulálunk

Megosztás

Ahhoz is, hogy egyszerűen sorsára hagyta volna a kis csöppségeket és ahhoz is, hogy ilyen kreatív módon buktatta le saját magát a magyar férfi.

Hat kölyökkutyát talált egy rakamazi férfi vasárnap egy földút mellett egy elázott dobozban, amikor Szabolcs és Balsa között gyalogolt.

police.hu beszámolója szerint a férfi leintett egy közeledő rendőrautót az úton és megmutatta, mit talált. A járőrök értesítettek egy állatvédő szervezetet, akik a kölyökkutyákat gondozásukba vették. Ezután a rendőrök a tulajdonos felkutatására indultak.

Kitett egy férfi hat kölyökkutyát az út szélére egy dobozba, amire rá volt írva a címe – elkapták
Kaptak egy újabb esélyt élni

A rendőrség szerint a segítségükre volt, hogy a kartondobozon, és az abban talált számlán is ugyanaz a címzés volt, ahova ezután ellátogattak.

A rakamazi címen lakó 41 éves férfi elismerte, hogy kitette, és sorsára hagyta kutyája kölykeit. A rendőrök állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával a férfit a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Tettét a férfi korlátozott anyagi körülményeivel indokolta, abban bízott megtalálják a kölyköket még pusztulásuk előtt. A büntetőeljárás alatt a férfi szabadlábon védekezhet. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek