Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Megosztás

Az E-lakáspályázat keretében újabb 35 ingatlan találhat gazdára – adta hírül a borsodi megyeszékhely polgármesteri hivatalának sajtóosztája. Az alábbiakban az ő közleményüket idézzük:

A Covid-19 járvány okozta nehéz körülmények miatt még 2020. tavaszán, az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság a Miskolc Holding informatikusaival közösen, egy elektronikus rendszer létrehozásával kínáltak megoldást a miskolciaknak arra, hogy a lakásokra jelentkezők a veszélyhelyzet keretei között személyes ügyintézés nélkül is egyszerűen és gyorsan nyújthassák be pályázatukat.

Május 3-án újabb 35 önkormányzati bérlakás bérbeadását indítja el cég. A pályázatra kiírt lakások közül 14 piaci elven, míg 21 költségelven kerül bérbeadásra. A pályázók a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően léphetnek be az e-pályázat rendszerébe, ahol a feltöltött pályázati kiírás, fényképek és műszaki dokumentációk alapján nyerhetnek információt a meghirdetett lakások állapotáról, a fizetendő bérleti díjakról, a felújítási költségek bérbeszámításának lehetőségéről, valamint a szerződéskötés feltételeiről. A kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó dokumentumok csatolására nincs szükség, azokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A pályázati kiírásban szereplő lakások közül – pályázati formánként – legfeljebb 3 lakásra nyújtható be pályázat, azaz egy pályázó egyszerre 3 piaci és 3 költségelvű lakásra pályázhat. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok 2021. május 3. 8.00 órától 2021. május 17. 16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb 2021. július 16. napjáig kerül sor. A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: 70/705-6230 ; 70/658-3396; 70/430-8681; e-mail cím: [email protected]

Related posts