Már Pfizer-oltásra is lehet időpontot foglalni online

Megosztás

Hoppá, péntek reggel a regisztrációs honlapon Pfizer-vakcinára is lehetett időpontot foglalni. Ha valakit érdekel a dolog, gyorsan nézze meg.

Április 30-án, pénteken már a Pfizer vakcinájára is lehet időpontot foglalni a regisztrációs honlapon, vette észre a 444.hu egyik olvasója, aki korán reggel vette észre a lehetőséget, és sikerült is neki a regisztráció.

Egy másik olvasónknak nem sokkal reggel hat után sikerült foglalnia délutánra időpontot a barátnőjének. Úgy látja, hogy a Péterfy Kórházban mára egész napra foglalhatók időpontok.

Az információt a kormánylap Origo is megerősítette, azt írják, az Országos Oltási Munkacsoport döntött arról, hogy a Sinopharm kínai vakcina mellett megnyílik a foglalási lehetőség a Pfizerre is, és 10 órakor már olthatnak is a vakcinával az oltópontokon.

A lap értesülései szerint összesen 100 ezer vakcina érkezik az oltópontokra, és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy ezeket még a pénteki napon mind fel is tudják használni.

Szerdán derült ki, hogy a kínai vakcina mellett jövő hétre már az AstraZenecára is lehet időpontot foglalni. Azt viszont kevésbé verték nagy dobra, ugyanis eleinte csak szép halkan jelent meg a honlapon a vakcinaopciók között, később aztán az operatív törzs tájékoztatóján hivatalosan is bejelentették a hírt.

IDE KATTINTVA elérheti a regisztrációs honlapot.

Kapcsolódó cikkek